zer+ proteină pulbere din zer Powder este o bază în dietele majorității sportivilor din motive întemeiate.

zer+ proteină pulbere din zer Powder este o bază în dietele majorității sportivilor din motive întemeiate.

zer+ proteină pulbere din zer Powder este o bază în dietele majorității sportivilor din motive întemeiate.

dacă ar fi să luăm droguri, totuși, nu ar fi nevoie de mult timp pentru a completa grupurile noastre musculare în întârziere (și acesta este singurul mod în care vițeii mei s -ar potrivi vreodată cu dimensiunile brațelor mele, ceea ce este considerat ideal printre Culturisti).

De ce? Două motive:

 1. Fiecare celulă din corp are receptori androgeni și crește artificial nivelul tău de androgeni forțe chiar și grupuri musculare încăpățânate precum viței, umerii și brațele să crească.
 2. Utilizatorii de steroizi își pot „sculpta” mai ușor corpul, neglijându -și punctele puternice (care vor rămâne mari) și ciocnind punctele lor slabe (care vor crește rapid).
 3. au acnee proastă și masculin -Pattern Baldness.

  Unii oameni sunt predispuși genetic la spargeri și chelie, dar steroizii pot agrava aceste probleme.

  de aceea, de ce piepturile și spatele acoperite cu acnee și liniile de retinere sunt atât Culturisti, în special cei care sunt uriași, mărunțiți, uscați și plini.

  pentru a ascunde acest lucru, utilizatorii de steroizi adesea photoshop și filtrați cosuri și cicatrici de acnee în imaginile pe care le postează online, dar de fiecare dată un candidat Shot își face drum în sălbăticie și arată așa:

  este, de asemenea, obișnuit ca utilizatorii de steroizi să aibă un lucru neobișnuit de gros, rapid-Gr Datorită părului facial și pieptului – un alt efect secundar al proprietăților masculinizante ale medicamentelor anabolice.

  o mai mare perspectivă asupra așteptărilor

  Până acum, probabil că ați realizat că cel mai mare FFMI normalizat Probabil că va ajunge vreodată să fie cuprins între 22 și 24, în funcție de modul în care mănânci, te antrenezi, recuperezi și modul în care corpul tău este greu.

  De exemplu, iată eu după aproape 16 ani de antrenament, cu Ultimele 7 sau cam așa ceva în special apelat în:

  Vizualizați această postare pe Instagram

  o postare împărtășită de Mike Matthews (@muscleforlifefitness) pe 11 iunie 2018 la 7:19 am PDT

  și ghiciți Care este FFMI -ul meu normalizat?

  despre 23 sau „fragil” conform standardelor Instagram. Și sunt în regulă cu asta. Îmi place felul în care arăt, simt și fac performanțe și îmi place că nu trebuie să injectez și să inguiez un cocktail de substanțe chimice în fiecare săptămână și apoi să mint despre el pentru a -mi bucura corpul și a păcăli oamenii să -mi cumpere trinkets.

  Citește: în care dau o „actualizare fizică”

  puteți face același lucru.

  Indiferent de locul în care se va stabili FFMI normalizată, puteți să vă asigurați sigur Veți avea tipul de corp pentru care majoritatea oamenilor ar ucide. Nu sunt necesare medicamente.

  Cum https://harmoniqhealth.com/ro/rhino-gold-gel/ să câștigați mușchi și forță rapid

  Dacă doriți să vă atingeți potențialul natural de creștere musculară, aveți nevoie de un plan de dietă și antrenament eficient.

  Vrei să câștigi mușchi și nu doar să te îngrași și trebuie să faci mai mult decât să „mănânci mare” pentru a face asta.

  Din fericire, totuși, nu este complicat. Există doar cinci pași simpli.

  1. Mănâncă ceva mai multe calorii decât arzi.
  2. Mănâncă o dietă bogată în proteine ​​și cu conținut ridicat de carbohidrați.
  3. Nu înșela/supraalimenta prea mult.
  4. Faceți o mulțime de haltere compuse grele.
  5. Luați suplimentele potrivite.
  6. Să ajungem la Este.

   (și dacă preferați o imagine de ansamblu video de 13 minute, trebuie doar să faceți clic mai jos.)

   1. Mănâncă ceva mai multe calorii decât arzi.

   Cea mai mare greșeală pe care o fac „nu pot câștiga în greutate” este să nu mănânce suficiente calorii.

   poftele lor naturale nu sunt până la It.

   și prin „It”, vreau să spun constant consumând mai multe calorii decât ard, ceea ce trebuie să faci pentru a câștiga mușchi și forță cât mai repede posibil.

   acolo Sunt diverse motive pentru aceasta, în principal fiziologic, dar nu trebuie să intrăm în ele aici. Tot ce trebuie să știți este că „mașinile de construire a mușchilor” ale corpului dvs. funcționează cel mai bine atunci când energia este abundentă.

   O altă greșeală majoră pe care o fac adesea „hardgainers” este opusul celor de mai sus: mâncarea mult prea mult .

   Presupun că, dacă o supraalimentare ușor este mai bună pentru a câștiga mușchi, atunci a merge să se oprească prost sau să bei un galon de lapte pe zi este mult mai bun.

   Din păcate, nu este. /p>

   Nu vă puteți forța mușchii să crească mai repede, înecându -i în calorii, pentru că, dincolo de un anumit punct, încetează să alimenteze creșterea musculară și să te facă mai gras.

   De aceea, o ușoară Surplusul de calorii de 10 până la 15% este la fel de favorabil creșterii musculare ca un excedent mai mare de 30% sau mai mult.

   adică tot ce trebuie să faceți pentru a optimiza creșterea musculară este să mâncați doar 10 până la 15% mai multe calorii decât ardeți în fiecare zi.

   Acesta este punctul de a diminua randamentele, unde creșterea aportului de calorii contribuie din ce în ce mai puțin la construirea musculară și din ce în ce mai mult la f la Gain.

   și câștigarea prea multă grăsime face mai mult decât să -ți rănească ego -ul. De asemenea, îngreunează construirea mușchiului prin impactul negativ asupra sensibilității la insulină, ceea ce face mai probabil ca caloriile pe care le consumi să fie păstrate ca grăsime, nu ca mușchi.

   Acesta este motivul pentru care ar trebui să te feriți de „murdar Bulking ”, așa cum o numesc culturistii și optează în schimb pentru„ vrac slab ”.

   Această abordare este un câștig câștigat, deoarece vă permite să maximizați creșterea musculară și să minimalizați câștigul de grăsime.

   Și, doar în caz că ești curios, majoritatea oamenilor pot câștiga mușchi și grăsimi la aproximativ un raport 1: 1 atunci când fac totul bine.

   Cu alte cuvinte, dacă câștigi un kilogram de Mușchi pentru fiecare kilogram de grăsime În timp ce se înclină, faceți o treabă bună.

   (cei cu genetică peste medie pot câștiga puțin mai mult mușchi decât grăsimea, iar cei cu genetică sub medie pot câștiga ușor Mai multă grăsime decât mușchi, dar majoritatea oamenilor sunt la mijloc.)

   vor să știe câte calorii ar trebui să mănânci? Consultați acest articol:

   Câte calorii ar trebui să mâncați (cu un calculator)

   2. Mănâncă o dietă bogată în proteine ​​și cu conținut ridicat de carbohidrați.

   Ați auzit probabil că o dietă bogată în proteine ​​este cea mai bună pentru construirea mușchilor.

   Acest lucru este adevărat, și de aceea există Atât de mult se vorbește despre proteine ​​în cercurile de culturism.

   Proteina oferă corpului tău materiile prime necesare pentru construirea mușchilor (aminoacizi), așa că dacă nu mănânci suficient, te vei lupta să câștigi mușchi.

   Ce este „suficient”, totuși?

   Este destul de mult decât majoritatea oamenilor obișnuiți să mănânce (dar nu la fel de mult cum susțin unii oameni).

   Cercetările arată că consumul de aproximativ 1 gram de proteine ​​pe kilogram de greutate corporală pe zi este ideală pentru câștigul muscular.

   Dacă sunteți foarte supraponderal (25%+ grăsime corporală la bărbați și 30%+ la femei), atunci acest lucru poate fi redus la aproximativ 1 gram de proteine ​​pe kilogram de masă fără grăsime pe zi.

   Oricum, se ridică la aproximativ 30 până la 40% din caloriile totale zilnice pentru majoritatea pentru majoritatea oameni.

   Acum, în timp ce nu există prea puține dezbateri cu privire la importanța consumului de proteine ​​adecvate, carbohidrații sunt anot Povestea ei.

   dietele cu conținut scăzut de carbohidrați sunt un „lucru” în aceste zile, dar chiar nu merită hype-ul.

   Nu te ajută să pierzi grăsimea mai repede și Cu siguranță, nu vă ajută să câștigați mușchi mai repede.

   Dimpotrivă, mâncarea multor carbohidrați te ajută să câștigi mușchi mai repede în două moduri:

   1. Crește Niveluri de glicogen din întregul corp, care îmbunătățește performanța antrenamentului și îmbunătățește semnalizarea genetică legată de creșterea musculară.
   2. menține nivelul insulinei în general mai mare, ceea ce scade ratele de defalcare musculară și creează un mediu mai anabolic în organism.
   3. Acesta este motivul pentru care mai multe studii au arătat că dietele cu conținut ridicat de carbohidrați sunt superioare pentru câștigarea mușchilor și forței decât cele cu conținut scăzut de carbohidrați.

    Deci, iată linia de jos:

    Dacă doriți să câștigați mușchi cât mai repede posibil, atunci doriți să mâncați mai mult și nu mai puțin carbohidrați. Un loc de pornire bun este să obțineți 30 până la 50% din caloriile dvs. zilnice totale din carbohidrați.

    Vrei să afli mai multe despre cât de multă proteine ​​și carbohidrați ar trebui să mănânci? Consultați acest articol:

    Cum să faceți planuri de masă care funcționează pentru orice dietă

    3. Nu înșela/supraalimenta prea mult.

    „Eu sunt în vrac, frate”, spune el, în timp ce mănâncă o grămadă de bomboane și o spală cu un sfert de lapte de ciocolată.

    Nu fi acel tip (sau gal). Nu lăsați bulk -ul slab să se „murdărească”.

    Este ușor să slăbiți frâiele atunci când nu restricționați caloriile pentru a pierde grăsimea, iar aceasta este o greșeală.

    dacă Doriți să maximizați câștigul muscular și să reduceți la minimum câștigul de grăsime, trebuie să vă reglați caloriile și macro -urile aproape la fel de atent atunci când vă veți ridica ca atunci când tăiați.

    dacă aveți prea multe mese înșelătoare (sau, mai rău, zile de înșelăciune) În timp ce se va ridica, va fi din urmă cu tine mai devreme decât mai târziu, pentru că vei câștiga grăsime mai repede și mai repede, ceea ce te va încetini pe termen lung.

    mâncând prea multe zahăr înalt, foarte procesat , alimentele non-nutritive provoacă și alte probleme.

    De exemplu. . .

    • Puteți dezvolta deficiențe de vitamine și minerale care pot duce la o serie de probleme de sănătate.
    • Mâncarea prea multor carbohidrați foarte prelucrați este asociată cu un risc crescut de boală cronică .
    • Același lucru este valabil și pentru a mânca prea multă carne de calitate scăzută, foarte procesată.
    • Mâncarea chiar și a unor cantități mici de grăsimi trans crește riscul de boli de inimă, diabet, infertilitate și alte Condiții nedorite.

    De asemenea, mulți oameni le este greu să se desprindă de un stil de mâncare neinhibat, glutton, atunci când vine timpul să scapi în sfârșit de grăsimea nedorită ajungeți la procentul lor de grăsime corporal.

    doriți să aflați mai multe despre cum să înșelați fără să vă stricați dieta? Vezi acest articol:

    Faceți aceste 5 greșeli de masă înșelătoare?

    4. Faceți o mulțime de haltere cu compus greu.

    Dacă nu primiți primii trei pași corect, ceea ce faceți la sală nu va conta foarte mult.

    Dieta corectă este Doar atât de important.

    Dacă o faceți, totuși, programul de antrenament potrivit va face o diferență uriașă în cât de repede puteți câștiga în greutate și mușchi.

    și cele mai bune tipuri de programe de antrenament Pentru haltere naturale sunt cele care se concentrează pe exerciții de compus grele, cum ar fi ghemuitul, deadlift -ul, presa de bancă și presa militară.

    sigur, puteți câștiga mușchi și forță în mai multe moduri diferite, dar zeci de ani de științific și anecdotic Dovezile au dovedit în mod concludent că aceasta este cea mai eficientă abordare.

    Motivul pentru care halterele grele cu compus greu este atât de puternic este simplu: este cel mai bun mod de a supraîncărcarea progresivă mușchii tăi.

    și prin „supraîncărcarea progresivă” a mușchilor, vreau să spun că le -ai forțat să producă niveluri mai mari și mai mari de tensiune în timp. Acesta este principalul motor al creșterii mușchilor și, în timp ce există mai multe modalități de a face acest lucru, cel mai eficient este doar din ce în ce mai puternic.

    De aceea, cei mai puternici oameni din sală sunt, de asemenea, cei mai mari și cei mai mari și Dacă doriți să construiți un fizic excelent, de ce obiectivul dvs. principal ar trebui să crească puterea întregului corp.

    doriți să aflați mai multe despre cum să construiți un program de antrenament care să funcționeze cu adevărat? Consultați acest articol:

    Cum să creați antrenamentul final al construcției musculare

    5. Luați suplimentele potrivite.

    Am salvat acest lucru pentru ultima dată, deoarece este cel mai puțin important.

    Adevărul este cel mai mult suplimente pentru construirea mușchilor și pierderea grăsimilor nu sunt inutile.

    Din păcate, nicio cantitate de pastile și pulberi nu te vor face musculoase și slabe.

    care spunea, dacă știi cum să conduci creșterea mușchilor cu o dietă și exerciții fizice adecvate, anumite suplimente pot accelera procesul. (Și dacă doriți să știți exact ce suplimente trebuie să vă atingeți obiectivele de fitness, luați testul de căutător al suplimentului Legion.)

    Iată cele pe care le folosesc și le recomand:

    Atlas Mass Gainer

    Într -o lume ideală, am primi toate caloriile noastre zilnice din mese pregătite cu atenție, echilibrate din punct de vedere nutrițional și am avea timp să ne așezăm, să încetinească și să savurăm fiecare și fiecare mușcătură.

    În lumea reală, însă, ne grăbim de la o obligație la alta și de multe ori uităm să mâncăm orice, cu atât mai puțin alimentele optime pentru construirea mușchilor, pierderea grăsimii și rămânerea sănătoasă .

    De aceea, înlocuirea mesei și suplimentele „Greutate de greutate” și barele de proteine ​​și gustările sunt mai populare ca niciodată.

    Din păcate, majoritatea conțin pulberi proteice de calitate scăzută și cantități mari de simple Zaharuri și gunoi inutil.

    De aceea am creat Atlas.

    Este un supliment delicios „Greutate de câștig” (înlocuitor de masă) care vă oferă 38 de grame de prot de înaltă calitate de înaltă calitate Ein pe porție, împreună cu 51 de grame de carbohidrați hrănitori, pe bază de alimente, și doar 6 grame de grăsimi naturale, precum și 26 de micronutrienți, enzime și probiotice care vă ajută să vă simțiți și să vă efectuați tot ce este mai bun.

    Atlas este, de asemenea, 100% îndulcit și aromat în mod natural și nu conține coloranți chimici, umpluturi ieftine sau alte gunoiuri inutile.

    Deci, dacă doriți să construiți mușchi și să pierdeți grăsimea cât mai repede și să îmbunătățiți și să vă îmbunătățiți Calitatea nutrițională a dietei dvs., doriți să încercați Atlas astăzi.

    Reîncărcați suplimentul post-antrenament

    reîncărcare este un supliment 100% natural post-antrenament care vă ajută să câștigați mușchi și forță mai rapid și recuperați -vă mai bine din antrenamentele dvs. Durerea musculară și recuperarea musculară mai rapidă după antrenament.

    și cu atât mai greu vă puteți antrena în antrenamentele dvs. și cu cât puteți recupera mai repede R din ei, cu atât mai mult mușchi și forță veți construi de-a lungul timpului.

    Mai mult, reîncărcarea nu trebuie să fie ciclată, ceea ce înseamnă că este sigur pentru utilizarea pe termen lung, iar efectele sale nu sunt „Nu se diminuează de -a lungul timpului.

    Este, de asemenea, îndulcit în mod natural și aromat și nu conține coloranți alimentari artificiali, umpluturi sau alte gunoiuri inutile.

    Deci, dacă doriți să puteți împinge Mai greu la sală, antrenează -te mai des și scoate mai mult din antrenamentele tale, vrei să încerci reîncărcarea astăzi.

    zer+ pulbere proteică

    Podră de proteină din zer este o bază la majoritatea sportivilor ‘Dietele din motive întemeiate.

    Este digerat rapid, este absorbit bine, are un profil fantastic de aminoacizi și este ușor pe papilele gustative.

    nu toate proteinele din zer sunt create Totuși, egal.

    Pulberea proteică a concentratului din zer, de exemplu, poate fi la fel de scăzută de 30% proteină în greutate și poate conține, de asemenea, o cantitate considerabilă de grăsimi și carbohidrați.

    și Cu cât bei mai mult gras și carbohidrați, cu atât poți mai puțin un CTUAL PENTRU CĂTRE ÎN MOODUL TĂU.

    Izolatul din zer, pulberea de proteine, pe de altă parte, este cea mai pură proteină din zer pe care o puteți cumpăra. Este 90%+ proteină în greutate și nu are aproape grăsime sau carbohidrați.

    Un alt beneficiu al izolatului din zer este că nu conține lactoză, ceea ce înseamnă o digestibilitate mai bună și mai puține stomacuri supărate.

    bine , Zer+ este o pulbere de proteină izolată din zer 100% natural și aromată, obținută din lapte excepțional de înaltă calitate din fermele de lactate mici din Irlanda.

    Nu conține OMG-uri, hormoni, antibiotice, coloranți alimentari artificiali, umpluturi, umpluturi, sau alte gunoiuri inutile și are un gust delicios și se amestecă grozav.

    Deci, dacă doriți un supliment de proteine ​​curat, natural, natural și excelent, cu un degustare excelentă, care are un nivel scăzut de calorii, carbohidrați și grăsimi, doriți Pentru a încerca zer+ astăzi.

    cazeină+ pulbere proteică

    proteina de cazeină este probabil a doua în popularitate în spatele zerului și este, de asemenea, o proteină găsită în lapte. Cast -urile care se formează ca coagulate de lapte sunt cazeină.

    proteina de cazeină este digerată mai lent decât zerul, provocând un vârf mai mic în aminoacizi din sânge, dar o eliberare mai constantă pe parcursul a câteva ore.

    Există o dezbatere continuă cu privire la faptul dacă suplimentarea cu zer este mai bună decât cazeina pentru construirea mușchiului sau invers, dar iată ceea ce sunt cei mai mulți experți de renume de acord cu:

    • Datorită digestiei și abundenței sale rapide Din leucină, o porție de 30-40 grame de zer este probabil cea mai bună alegere pentru proteina post-antrenament.
    • Datorită eliberării lente de aminoacizi, cazeina este un supliment proteic excelent. Deși poate fi sau nu la fel de optim ca zerul pentru proteina post-antrenament (juriul este încă în acest sens), există un corp din ce în ce mai mare de dovezi care indică faptul că, atunci când se suplimentează cu pulberi, o proteină de ardere lentă este cea mai bună în general Alegerea pentru construirea mușchiului.
    • Cazeina este o proteină bună pe care să o aveți înainte de a vă culca, ceea ce vă poate ajuta cu recuperarea mușchilor.

    Cel mai bun tip de cazeină pe care îl puteți get is micellar cazein.