În lateral, veți putea identifica cu ușurință Topul Topurilor.

În lateral, veți putea identifica cu ușurință Topul Topurilor.

În lateral, veți putea identifica cu ușurință Topul Topurilor.

Departamentul Agriculturii și Departamentul Sănătății și Serviciilor Umane din SUAInstitutul Național al Inimii, Plămânilor și Sângelui

V-ați gândit vreodată că vizionarea Dorei Exploratoarea sau a lui Max și Ruby ar putea afecta talentele atletice ale copilului dumneavoastră? Ei bine, un nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Montreal și de la Spitalul Universitar Sainte-Justine pentru mamă și copil din Canada sugerează tocmai asta.

Deși oamenii de știință au demonstrat deja o corelație între expunerea preșcolară la televizor și grăsimea corporală la copiii de clasa a IV-a, cea mai recentă cercetare detaliază o corelație specifică între dimensiunea taliei și performanța lor în sport.

Într-un sondaj efectuat pe peste 1.300 de copii cu vârsta de 2 ½ și 4 ½, cercetătorii au descoperit că fiecare oră de televizor a fost în concordanță cu o reducere a distanței pe care copiii o puteau sări – o abilitate necesară pentru a juca fotbal, patinaj, baschet și multe. alte sporturi pentru tineret.

Copiii de 2 ani și jumătate au avut o diferență pozitivă de 0,13 inci în mărimea taliei, în timp ce copiii de 4 ani și jumătate au avut o diferență de 0,019 inci în talie pentru fiecare oră de televizor pe care o urmăreau peste doza săptămânală la vârsta de 2 ani și jumătate. .

În medie, grupul de control mai tânăr s-a uitat la televizor aproximativ 9 ore pe săptămână, în timp ce grupul mai în vârstă s-a uitat aproape 15 ore pe săptămână.

„Concluzia este că a privi prea mult la televizor – dincolo de sumele recomandate – nu este bine”, a spus autorul principal al studiului, dr. Linda Pagani, într-un comunicat de presă al universității. „Au existat creșteri dramatice ale greutății nesănătoase atât pentru copii, cât și pentru adulți în ultimele decenii. Standardul nostru de viață s-a schimbat, de asemenea, în favoarea alimentelor mai ușor de preparat, cu calorii și a practicilor sedentare. Vizionarea mai multă televiziune nu numai că înlocuiește alte forme de educație. și activitățile active pe îndelete, dar îi expune și riscului de a învăța informații inexacte despre alimentația corectă.”

Acest al 14-lea sezon din The Biggest Loser marchează primul sezon în care copiii obezi clinic — Lindsay Bravo (13), Sanjana „Sunny” Chandrasekar (16) și Noah „Biingo” Gray (13) — sunt supuși unei intervenții intensive de slăbire în față. a milioane de telespectatori. Copiii sunt scutiți de trăsăturile dure îndreptate către participanții adulți. (Dacă ați urmărit, până acum, ați văzut un participant adult fugit de pe banda de alergare, vărsând și plângând; doi participanți cu cârje; o renunțare emoțională; un instantaneu aproape nud; și, desigur, punctul culminant cântăriri de tip make-or-break.) Copiii nu au cântăriri publice; nu pot fi pornite din emisiune; și nu locuiesc la fermă (în schimb, finalizează intervenția în timp ce locuiesc acasă).

Intervenția copiilor este sub supravegherea medicului pediatru Dr. Joanna Dolgoff, expertă în obezitate infantilă și autoarea cărții Red Light, Green Light, Eat Right. NBC a angajat, de asemenea, un grup consultativ format din pediatri respectați și experți în obezitate infantilă într-un efort de a minimiza exploatarea reală și percepută a copiilor și de a ajuta rețeaua să își atingă obiectivul declarat de a atrage atenția asupra epidemiei de obezitate infantilă și de a inspira familiile să facă schimbări în propriile case. Copiii au fost catalogați drept „ambasadori” în mișcarea națională pentru a ajuta copiii să se miște, să mănânce mai bine și să obțină o greutate mai sănătoasă.

Copiii sunt foarte simpatici și par să-și fi îmbrățișat rolurile de „ambasador”. De fapt, Biingo a proclamat: „Sunt aici pentru a schimba America!” în Episodul 1. Cu toate acestea, consecințele pe termen lung, atât bune, cât și rele, care pot rezulta din experiența lor în emisiune sunt în mare măsură necunoscute. Cei mai mulți dintre participanții adulți din sezoanele anterioare au reluat o mare parte din greutate după sfârșitul spectacolului și mulți au recunoscut că se confruntă cu o varietate de probleme de sănătate mintală și emoțională. Dar asta se poate datora faptului că o mare parte din sprijinul pe care îl experimentează în timpul spectacolului se risipește când competiția se termină.

Un factor important în succesul pe termen lung al fiecăruia dintre copii va fi rolul pe care familia l-a jucat în munca din culise cu copiii. (Apariția lor în emisiune, până acum, a fost limitată, cu câteva mențiuni despre mediul acasă și angajamentul familiei, dar o imagine neclară a cât de mult au acceptat părinții și familiile nevoii de schimbări semnificative în mediul acasă.) Orice intervenție care ignoră părinții și familia este puțin probabil să aibă un impact de durată pentru adolescenți. Părinții au jucat, fără îndoială, un rol în apariția obezității copilului (și ar putea ei înșiși să se lupte cu greutatea). La fel, și părinții reprezintă o parte importantă a soluției.

Un alt factor critic care poate fi ușor de trecut cu vederea sunt posibilele ramificații ale unui copil obez care să facă o astfel de apariție publică care îi evidențiază greutatea și eforturile de a o pierde. Un studiu recent al Academiei Americane de Pediatrie a investigat experiențele de hărțuire ale copiilor și adolescenților care s-au înscris pentru intervenții de slăbire (Puhl et al., 2013). Majoritatea copiilor au raportat hărțuire la școală, iar copiii care au fost cei mai grei au fost hărțuiți cel mai mult. Colegii și prietenii au fost cei mai probabili autori, dar copiii au raportat că și părinții și profesorii i-au tachinat și i-au criticat pentru greutatea lor. Cercetătorii au descoperit, de asemenea, că acei copii și adolescenți care au slăbit și se aflau în prezent în intervalul normal al indicelui de masă corporală (IMC) au suferit încă stigmatizare și agresiune, chiar și după pierderea în greutate. Această agresiune bazată pe greutate este asociată cu o varietate de consecințe negative asupra sănătății, inclusiv alimentația excesivă, practicile nesănătoase de control al greutății, inactivitatea fizică, stima de sine scăzută, depresia, izolarea socială și gândurile și comportamentele suicidare.

Fiind expuse la o scară atât de mare, nu se știe care vor fi efectele secundare ale spectacolului pentru Lindsay, Sunny și Biingo, indiferent dacă pierd sau nu și țin greutatea în timp.

Pentru a afla mai multe despre cum să îi ajutăm pe copii și adolescenți să adopte obiceiuri sănătoase, vizitați pagina noastră de fitness pentru tineret pe acefit.com.

Referinţă

Puhl, R.M, Peterson, J.L. și Luekdicke, J. (2013). Victimizare bazată pe greutate: experiențe de agresiune ale tinerilor care caută tratament pentru pierderea în greutate. Pediatrie, 131, 1,  e1-e9.

Simți că muzica ta stabilește tempo-ul antrenamentului? Ei bine, cercetările noastre au demonstrat ceea ce știți deja – muzica afectează intensitatea exercițiilor. Un studiu exclusiv ACE a constatat că melodiile pot reduce percepția efortului și pot crește rezistența cu până la 15%. Asta înseamnă că poate face să te împingi în sală să nu pară atât de rău.

Dacă muzica este atât de importantă, atunci probabil că ar trebui să avem câteva trucuri în mânecă pentru a rămâne în mod constant inspirați de alegerile noastre muzicale, fără să dăm bani, nu crezi? Am cât mai multă muzică încărcată pe un iPod de rezervă care locuiește în mașina mea (unul vechi, dar face șmecheria) și am 3 seturi suplimentare de căști (oriunde aș putea ajunge fără o pereche). Dincolo de asta, petrec timp explorând și planificând muzica pentru antrenamentele mele. Nu este nevoie de prea mult timp să folosesc instrumentele pe care urmează să le discut, iar pregătirea mă face foarte entuziasmat să ies pe ușă și să transpir!

Surse muzicale

Puteți să țineți literalmente mii de melodii în palmă, să le organizați în liste de redare pentru o varietate de scenarii de antrenament și să săriți sau să repetați după bunul plac. Dacă încă nu te-ai urcat pe iPod sau playerul MP3, era timpul. Dacă aveți nevoie de justificare, plasați cercetarea de mai sus și repetați după mine: „Îmi va face experiența de antrenament mult mai bună! Este o investiție solidă.” Am https://produsrecenzie.top/ putea discuta despre surse muzicale ore în șir, dar să ne rezumam la cele două care sunt considerate cele mai răspândite și mai ușor de utilizat.

iTunes este REGELE. Retailerul de muzică online pare că a existat de veci, dar nu are nici măcar un deceniu. În aprilie 2008, a devenit oficial cel mai popular furnizor de muzică din S.U.A. Și pentru cei mai mulți dintre noi, acesta este locul în care ne întoarcem pentru a căuta și a construi coloana sonoră pentru viețile noastre. În ultimii nouă ani, am văzut cu siguranță creșterea numărului de melodii, creșterea duratei previzualizărilor și varietatea opțiunilor de căutare ne-au deschis ochii către mai multă muzică decât am putea consuma vreodată. Desigur, am văzut, de asemenea, că prețurile au crescut de la 0,99 USD la 1,29 USD (pentru majoritatea melodiilor) și am văzut platforma umflându-se în mecca tuturor media, inclusiv aplicații pentru dispozitive, filme, emisiuni TV, cărți, cărți audio și multe altele ( ceea ce poate fi copleșitor pentru unii). Navigarea este intuitivă, iar modul în care achiziționați și stocați muzică este ușor. Nu uitați, puteți, de asemenea, să luați în continuare toate CD-urile pe care le aveți în casă și să le introduceți în iTunes pentru a crea cele mai bune liste de redare din vechimea voastră. iTunes este cu adevărat standardul de aur pentru achiziționarea, stocarea, organizarea și ascultarea muzicii.

Spotify devine rapid un secund aproape de iTunes (și este preferatul meu personal!). Bunul meu prieten Julz Arney spune: „Parcă Pandora și iTunes au avut un copil!” Spotify este un serviciu suedez de streaming de muzică care a fost lansat în octombrie 2008. Serviciul a devenit recent disponibil în S.U.A. (începând cu 14 iulie 2011), dar a devenit rapid favorit printre consumatorii pasionați de muzică. Spotify este o bibliotecă muzicală care funcționează foarte mult ca o bibliotecă tradițională. Găzduiește tone de muzică în spațiul cibernetic pe care o împrumuți și să o folosești, dar nu ai voie să o păstrezi pentru totdeauna. Nu puteți crea un CD din melodiile dvs. și puteți reda melodiile pe un singur dispozitiv la un moment dat (calculatoarele, iPod-urile și iPhone-urile se sincronizează cu ușurință). În funcție de tipul de serviciu pe care îl aveți cu Spotify, puteți asculta muzică nelimitată, o puteți lua cu dvs. din mers și puteți juca atunci când nu sunteți într-o rețea WiFi sau 3G/4G. Cea mai bună parte despre Spotify este funcția de „partajare”. Este strâns legat de Facebook și este modelat după gigantul rețelelor sociale. Poți să-ți vezi prietenii, ce ascultă, să iei melodii din listele lor de redare preferate, să te abonezi la listele de redare care sunt actualizate automat când proprietarii se actualizează și multe altele. Puteți chiar să importați lista de redare iTunes în biblioteca dvs. Spotify. Este pur și simplu uimitor și am menționat fie gratuit, fie (cel mult) 9,99 USD pe lună pentru serviciul Premium? Dacă cumpărați mai mult de 10 melodii pe lună, opțiunea de 9,99 USD reprezintă o economie uriașă. Ca să nu mai vorbim, îți oferă libertatea de a te juca cu alegerile tale muzicale, de a ieși în picioare și de a alege o melodie pe care nu ești sigur că o să-ți placă pentru totdeauna. Spotify mi-a îmbunătățit foarte mult listele de redare de antrenament!

Desigur, există mult mai multe surse precum Amazon.com, Rhapsody, Walmart.com, indiferent de plăcerea ta. Alegeți ce opțiune funcționează pentru a vă construi biblioteca muzicală pentru antrenamentele dvs. Asigurați-vă că alegeți o sursă care vă permite să transferați cu ușurință muzică pe playerul portabil. Cel mai probabil, veți dori, de asemenea, o sursă care să vă permită să creați liste de redare pentru o ascultare mai ușoară (shuffle-ul este bun până când Helen Ready îți zboară în urechi în timpul unei urcări intense de ciclism).

Inspirație muzicală

Găsirea melodiilor perfecte pentru antrenamentul tău nu trebuie să fie dificilă. Zilele goanei sălbatice s-au încheiat! Aruncă o privire la patru dintre sursele mele preferate de inspirație continuă în lumea muzicii.

Jog.fm – Sloganul Jog.fm afirmă că „te ajută să găsești muzica perfectă pentru alergare (plimbare sau plimbare)”. Puteți începe prin a vă conecta timpul de parcurs și acesta completează automat o listă de redare pentru dvs. sau puteți alege pur și simplu să răsfoiți melodiile de antrenament populare pentru câteva idei noi. Afișează în mod convenabil link-uri către unde puteți cumpăra melodia de pe iTunes, Amazon sau o puteți găsi pe Spotify. Există chiar și liste de redare care rulează deja populate pe care le veți găsi utile. Și, da, are inspirație pentru alte modalități în afară de alergare.

Equinox- Da, clubul de sănătate este un loc grozav în care să apelezi pentru o soluție muzicală. Au o secțiune numită „liste de redare a celebrităților” unde puteți vedea Lista de redare a lui Maroon 5, alături de Lista de redare a lui Yogi. Ceea ce îmi place la sugestiile lui Equinox este cât de variate sunt. Dacă cauți muzică de antrenament, vei găsi ceea ce ai nevoie, dar vei găsi și muzică relaxantă pentru a te relaxa, a te relaxa sau a face yoga. Și aceste melodii nu sunt listele de redare Billboard Top 100. Veți găsi piese unice și artiști noi pe care poate nu i-ați descoperit niciodată pe cont propriu.

iTunes are câteva funcții care pot debloca muzică nouă pentru tine. În primul rând, ecranul de deschidere se va schimba constant și vă va avertiza cu privire la noi artiști, opțiunile editorului, hituri recente, muzica lansată în această săptămână și așa mai departe. În lateral, veți putea identifica cu ușurință Topul Topurilor. Pentru a ajunge la lucrurile bune, puteți începe și să jucați cu Genius și Ping. Caracteristica Genius este, ei bine, Genius! Acesta aruncă o privire asupra istoricului dvs. de achiziții și face sugestii bazate pe trecutul dvs. Ping este secțiunea de rețele sociale iTunes. Puteți urmări oamenii pe Ping, puteți verifica ce cumpără și puteți partaja liste de redare. Pe partea laterală a secțiunii Ping veți găsi, de asemenea, liste de redare Ping și diagrame Ping (pe baza istoricului de ascultare al „prietenilor” dvs.).

Spotify, în opinia mea, oferă cele mai ușoare metode de explorare, care lasă loc inspirației. Începeți cu „Ce este nou” când vă conectați (în stânga sus). Această funcție afișează aplicațiile și albumele Spotify recomandate, listele de redare în tendințe (dintre prietenii dvs.), gândurile despre persoane care ar putea merita urmărite, lansări noi și multe altele. Apoi, puteți da clic pe oricare dintre „prietenii” dvs. pentru a vedea ce ascultă și listele de redare pe care le-au creat. Puteți chiar să le partajați piesele preferate. Spotify are și aplicații care vă ajută să găsiți și să redați muzică. Folosesc 123 de liste de top pentru a vedea albume, artiști și melodii care sunt în tendințe în Spotify. În cele din urmă, există o coloană în partea dreaptă a ecranului care transmite în flux activitățile prietenilor tăi, arătându-ți chiar ceea ce ascultă în acel moment. Faceți clic pe piesă și începeți să o redați. Dacă vă place, puneți-l cu stea sau trageți-l într-o listă de redare. Deoarece este gratuit să verifici întreaga melodie, nu te va deranja să asculți ceva ce nu ai mai auzit până acum. Spotify simplifică redarea și extinderea opțiunilor muzicale.

Incepe

Pentru a vă ajuta să începeți, am adăugat o listă de redare cu melodiile mele preferate de alergare doar pentru dvs. pe Spotify, precum și melodiile mele preferate pentru relaxare sau relaxare. Verifică-le pe ambele făcând clic pe linkurile de mai jos. Bucurați-vă!

Melodiile mele de alergare preferate 2012 Graceful Grande Finales

Faceți cunoștință cu ACE Pro Venus Davis 

Venus Davis este antrenor de wellness corporativ și antrenor personal certificat ACE, care lucrează atât cu grupuri mari, cât și cu persoane fizice. La The Strong Academy, din Washington, D.C., „Coach Ve” îi ajută pe clienți să antreneze corpul și să stabilească mintea, oferindu-le instrumentele și cunoștințele necesare pentru a-și menține forța nou-găsită.   

Înainte de a lucra în fitness, Venus a locuit în New York City și a jonglat să aibă un loc de muncă în corporație, să meargă la școală, să crească un fiu ca o tânără mamă singură și să facă față stresului de a fi departe de familia ei. Mutarea în D.C. pentru a fi lângă familia ei a făcut parte din ceea ce a motivat-o să înceapă călătoria ei de fitness. După ce a experimentat fiorul terapeutic de „a arunca greutăți”, Venus și-a găsit pacea personală, împlinirea și o nouă perspectivă asupra vieții. Fitness-ul a devenit mai mult decât o călătorie personală, pe măsură ce s-a extins pentru a include fiul ei și alți membri ai familiei, toți având misiunea de a le îmbunătăți starea generală de bine.