Hipertensiunea arterială este un factor de risc pentru accident vascular cerebral

Hipertensiunea arterială este un factor de risc pentru accident vascular cerebral

Hipertensiunea arterială este un factor de risc pentru accident vascular cerebral

O altă problemă legată de a se baza din ce în ce mai mult pe susținătorii pacienților este probabilitatea ca bolile care ucid rapid (sepsisul, să zicem, sau cancerul pancreatic) să catalizeze mai puțin formarea unui grup activ de susținere a pacienților decât afecțiunile care sunt mai cronice (cum ar fi scleroza multiplă sau distrofie musculară) — chiar dacă oportunitățile ca terapiile de a schimba viața sunt profunde în ambele cazuri.

În cele din urmă, există un disconfort inerent în a te baza pe ceea ce este în esență un sistem de patronaj pentru cercetarea medicală – este prezența unui sponsor îndrăgit cu adevărat cel mai bun criteriu pentru un efort de translație extins? Ar trebui dezvoltarea remediilor să depindă de aleatorierea cine se îmbolnăvește? De asemenea, posibilitatea reală de a afecta progresul medical creează, în mod paradoxal, o povară nespusă pentru cei bogați bolnavi și pentru familiile lor — va exista în curând o așteptare nu numai de a vă gestiona boala, ci și de a descoperi cum să o vindeci?

Bănuiesc că, în cele din urmă, sponsorizarea va fi doar unul dintre câteva mecanisme pentru dezvoltarea de noi medicamente; în zonele în care știința pare în mod evident convingătoare (adică vizează PCSK9) sau în care nevoia nesatisfăcută pare atât de mare (Alzheimer), companiile de produse medicale vor continua să își asume riscuri. Dar pentru a-i determina să se aventureze dincolo de această zonă limitată de confort va necesita probabil o varietate de activități de translație pe care grupurile de advocacy a pacienților pot fi poziționate în mod unic pentru a le implementa.

Cu noroc, eforturile grupurilor de susținere a pacienților vor avea succes și, în cele din urmă, vor oferi perspective și catalizează progresul care se extinde cu mult dincolo de pacienții inițiali. Dar trebuie să începi de undeva – și este greu de imaginat o forță mai puternică, convingătoare și plină de pasiune spre bine decât pacienții curajoși și familiile lor hotărâte.

Lactatele bogate în grăsimi pot duce la înfundarea arterelor, dar produsele cu conținut scăzut de grăsimi pot reduce riscul de accident vascular cerebral cu până la 12%.

Muffet/flickr

Consumul de multe produse lactate cu conținut scăzut de grăsimi, cum ar fi laptele și iaurtul, pare să reducă riscul de a avea un accident vascular cerebral.

Cercetătorii suedezi au urmărit aproape 75.000 de bărbați și femei de vârstă mijlocie și mai în vârstă pe o perioadă de 10 ani. Studiul a început în 1997, când participanții au completat un chestionar despre stilul lor de viață, dieta și obiceiurile de exerciții fizice, indicele de masă corporală, muncă și educație. La acea vreme, toți nu aveau niciun istoric de boli de inimă, accident vascular cerebral sau cancer.

Alimentele lactate bogate în grăsimi conțin mai multe grăsimi saturate, care pot crește LDL sau "rău" nivelurile de colesterol și, la rândul lor, duc la înfundarea arterelor care furnizează sânge către inimă și creier. MAI MULTE DE LA DOCTOR VOR VĂ VĂ ACUM Dietele sărace în proteine ​​oferă rezultate înșelătoare De ce înlocuirea grăsimilor cu carbohidrați este o idee proastă. Timpul este creierul când vine vorba de accident vascular cerebral

În următorii zece ani, cercetătorii au urmărit incidența accidentului vascular cerebral folosind Registrul suedez de evacuare a spitalelor. Au fost raportate 4.089 de cazuri de accident vascular cerebral, inclusiv 3.159 de infarcte cerebrale, 583 de accidente vasculare cerebrale hemoragice și 347 de cazuri de accidente vasculare cerebrale nespecificate. Un infarct cerebral apare atunci când există un blocaj într-un vas care furnizează sânge către creier, iar un accident vascular cerebral hemoragic este cauzat de o ruptură a unui vas de sânge din creier.

Printre participanții la studiu, cei care au consumat o medie zilnică de patru porții de lapte cu conținut scăzut de grăsimi, iaurt sau brânză au avut un risc cu 12% mai mic de accident vascular cerebral decât cei a căror dietă includea versiuni pline de grăsimi ale acestor lactate. Alimentele lactate bogate în grăsimi conțin mai multe grăsimi saturate, care pot crește LDL sau "rău" nivelurile de colesterol și, la rândul lor, duc la înfundarea arterelor care furnizează sânge către inimă și creier.

Hipertensiunea arterială este un factor de risc pentru accident vascular cerebral. Aproximativ o treime dintre americanii adulți au hipertensiune arterială, dar doar aproximativ jumătate au tensiunea arterială sub control. Dieta DASH (Dietary Approaches to Stop Hypertension) pune accent pe consumul de produse lactate cu conținut scăzut de grăsimi și recomandă două-trei porții pe zi, în funcție de aportul de calorii.

Ghidurile dietetice pentru americani ale USDA recomandă trei porții de produse lactate pe zi și recomandă produse cu conținut scăzut de grăsimi.

Potrivit autorilor studiului, beneficiile lactatelor cu conținut scăzut de grăsimi asupra riscului de accident vascular cerebral se datorează probabil prezenței vitaminei D și a mineralelor calciu, potasiu și magneziu.

Există și alți factori de risc pentru accident vascular cerebral, în afară de hipertensiune arterială și dietă. Alți factori de risc includ fumatul și lipsa exercițiilor fizice. O dietă sănătoasă, combinată cu renunțarea la fumat, exerciții fizice sporite și un control bun al tensiunii arteriale pot reduce riscul de accident vascular cerebral.

Studiul a fost publicat în jurnal, Accident vascular cerebral.

Acest articol a apărut inițial pe TheDoctorWillSeeYouNow.com, un atlantic site-ul partener.

Companiile farmaceutice se grăbesc să producă noi medicamente pentru slăbit. Dar unele dintre ele vin împreună cu efecte secundare alarmante. 

FBellon/Flickr

Am fost fascinat de un articol din New York Times de astăzi despre cea mai recentă decizie a unui grup consultativ de medicamente FDA.

Grupul a votat pentru aprobarea unui nou medicament pentru pierderea în greutate, lorcaserin. Votul a fost mixt: 18 pentru aprobare, patru împotrivă și o abținere. Majoritatea au considerat că beneficiile depășesc riscurile și că, chiar dacă există riscuri, "sunt necesare noi instrumente pentru a trata o problemă majoră de sănătate."

Beneficiile merită văzute.

Persoanele care iau medicamentul au pierdut în medie 5,8% din greutatea corporală într-un an, comparativ cu 2,5% pentru persoanele care iau un placebo. Această diferență este sub standardul FDA pentru aprobare, care necesită o diferență de cinci procente. Dintre cei care au luat medicamentul, 47 la sută au pierdut cel puțin cinci la sută din greutate după un an, în timp ce doar 23 la sută dintre cei care au luat placebo au pierdut acest lucru. Acesta îndeplinește un al doilea standard FDA pentru aprobare.

Dar riscurile? Drogul:

Provoacă tumori la șobolani (deși poate în doze mai mari decât ar putea fi luate de oameni). Deteriorează valvele cardiace (în același mod în care medicamentul retras, Fen-Phen, a făcut-o).

De asemenea, în Times este un articol al dr. Danielle Ofri despre experiența ei cu pacienții care doresc medicamente pentru slăbire.

Ea citează dintr-un eseu numit "Lămâi pentru obezitate" de Dr. Michael S. Lauer, care a fost un alegător minoritar în panelul FDA care a aprobat medicamentul pentru pierderea în greutate Qnexa la începutul acestui an.

Domeniul pierderii în greutate este presărat cu lămâi, mai mult decât alte domenii ale medicinei, susține dr. Lauer. Din cauza pieței potențiale enorme pentru aceste medicamente – două treimi dintre adulții americani sunt supraponderali sau obezi – companiile farmaceutice pun în grabă noi medicamente pe piață după ce au efectuat doar studii clinice mici. F.D.A. iar medicii sunt complici la acest proces, spune dr. Lauer, lăsând populația în general să acționeze în esență ca cobai.

Acțiunile producătorului medicamentului aproape s-au dublat după decizie. The Times a raportat că "Argumentele investitorilor au fost pasionate."

Oamenii care nu pot pierde cu ușurință în greutate sunt disperați după ajutor.

Dar este etic să îi punem la acest tip de risc?

Această postare a apărut inițial pe Food Politics, an atlantic site-ul partener.

Dispece despre Planeta Pământ Vedeți acoperirea completă

The Perennial Plate, o serie despre alimentația durabilă, verifică efortul de a aduce stridiile înapoi în Golful Chesapeake. Cu stridiile sălbatice la doar 1% din populația lor istorică, din cauza recoltării excesive, proprietarii de stridii de râu Rappahannock cresc stridii din incubatoare. Organismele, spun ei, sunt cheia pentru menținerea sănătății ecosistemului golfului. The Perennial Plate este produs de Daniel Klein și Mirra Fine, iar dinamica parteneriatului lor personal și profesional face o introducere plină de umor în scurtul documentar. Mai multe episoade din serial pot fi găsite pe canalul Atlantic Video aici.

Pentru mai multe informații despre The Perennial Plate, vizitați http://www.theperennialplate.com/. 

O sperietură de contaminare a hranei pentru câini nu este problematică doar pentru animalele dvs. de companie, ci vă pun și în pericol.

Sh4rp_i/flickr

Un cititor scrie:

Iată ce nu înțeleg.

Toți cei care se tem de cruditate spun că vor ca mâncarea câinelui lor să fie gătită, să omoare salmonela.

Dar aici este crocheta, care, prin definiție, este gătită până la punctul de a pierde majoritatea nutrienților inițiali, dar ȘI încă are salmonella.

Nu văd cum este posibil acest lucru. Dacă este suficient de gătit pentru a fi "biscuit," cum poate avea încă salmonella? Pare pur și simplu cea mai rea dintre toate lumi posibile.

Această întrebare se referă la rechemarea recentă a hranei uscate pentru câini produse de Diamond Pet Foods.

După cum explică CDC, oficialii din domeniul sănătății publice din Michigan au găsit salmonella într-o pungă nedeschisă cu un produs Diamond, în timpul testelor de rutină. S-a descoperit că această tulpină specială de salmonella infectează cel puțin 14 persoane.

Anchetatorii CDC au conectat punctele dintre boli și hrana pentru câini prin interviuri:

Șapte din 10 (70 la sută) dintre persoanele bolnave intervievate au raportat contact cu un câine în săptămâna înainte de a se îmbolnăvi.

Din cinci persoane bolnave care și-au putut aminti tipul de hrană pentru câini cu care au avut contact, patru (80 la sută) au identificat hrană uscată pentru câini produsă de Diamond Pet Foods care ar fi putut fi produsă într-o singură unitate din Carolina de Sud.

În cartea mea, Pet Food Politics: The Chihuahua in the Coal Mine, spun povestea retragerilor masive de alimente pentru animale de companie din 2007 din cauza contaminării cu melamina chimică industrială. Și în Feed Your Pet Right, cartea mea coautor despre industria hranei pentru animale de companie, explic cum sunt fabricate alimentele pentru animale de companie și de ce sunt atât de supuse contaminării și retragerii.

Alimentele conservate pentru animale de companie sunt sterile. Crochetele uscate nu sunt. Poate fi steril în punctul de extrudare, dar este un mediu de creștere perfect pentru bacterii. Este complet nutrițional. Deși unii nutrienți se pierd în timpul procesării, formulele de produs compensează astfel de pierderi. De aceea, câinii pot supraviețui "completă și echilibrată" alimente uscate.

În cazul în care fabrica este contaminată cu Salmonella, bacteriile pot cădea în liniile de producție și pot fi ambalate în sacii de croște.

Câinii sunt relativ rezistenți la salmonella și, de obicei, nu prezintă semne de boală din cauza consumului de croșete contaminate.

Dar oamenii care manipulează mâncarea sau câinele pot dobândi bacteriile și se pot îmbolnăvi.

Acest lucru face ca hrana uscată pentru câini să fie un produs potențial periculos, cel mai bine ținut departe de persoanele cu un sistem imunitar slab, cum ar fi copiii mici și persoanele în vârstă.

Oamenilor le place să hrănească animalele de companie cu hrană uscată, deoarece este convenabil și ieftin.

Ideea mea în Politica hranei pentru animale de companie a fost că hrana pentru animale de companie este un indicator al problemelor în reglementarea siguranței alimentelor. Dacă alimentele pentru animale de companie nu sunt forțate să fie produse prin măsuri stricte de siguranță alimentară, oamenii și aprovizionarea cu hrană pentru oameni sunt, de asemenea, în pericol.

Resurse:

Produse rechemate de Diamond Pet Foods Pagina principală de rechemare Diamond a FDA Anunțul de rechemare al FDA, hrana pentru căței Rechemarea de către FDA a supei de pui pentru sufletul iubitorului de animale de companie. rechemarile de alimente

Această postare a apărut inițial pe Food Politics, an atlantic site-ul partener.

Indiferent de ce face Curtea Supremă cu Obamacare, această industrie, care consumă o cincime din economia SUA, trece deja printr-o revizuire.

Reuters

În timp ce cea mai înaltă instanță a națiunii cântărește soarta legislației de reformă a sănătății a președintelui Obama, este important să țineți cont de un lucru: indiferent de ceea ce decid cei nouă judecători în cele din urmă, vor avea loc pret wortex pastile schimbări semnificative în domeniul sănătății — iar viitorul industriei devine clar. .

Într-adevăr, vedem cinci tendințe cheie care sunt solide, fundamentale și inatacabile:

(1) Vânturile puternice în contra vor forța schimbarea. Cifrele spun totul. Presiune intensă de finanțare asupra Medicare și Medicaid, rambursările comerciale în scădere, tendințele de volum neregulate sau în scădere, deficitele bugetare federale și îngrijirea necompensată în creștere – toate acestea obligă industria de îngrijire a sănătății să se adapteze într-un mod angro.

(2) Asigurarea comercială bazată pe angajator va suferi o tură. Fie că este vorba de un mandat de angajator sau de schimburi larg răspândite, companiile vor avea o relație complet nouă cu angajații atunci când vine vorba de acoperirea asistenței medicale.

(3) Plătitorii comerciali vor modifica modul în care își desfășoară activitatea. Ei pot colabora mai mult în noua lume a îngrijirii sănătății care se dezvoltă rapid, dar vor plăti și mai puțin. Unii folosesc o strategie de integrare verticală prin intrarea sau îmbunătățirea poziției lor în segmentul furnizorilor.

(4) Consumatorii vor controla mai mult din dolarii lor pentru îngrijirea sănătății. O creștere a planurilor de sănătate individuale și cu deductibilitate mare va forța consumatorii să fie mai activi în propria îngrijire a sănătății și va duce la luarea deciziilor mai multor consumatori. Furnizorilor li se va cere să se adapteze la cererea crescută de medicamente bazate pe dovezi și să ofere mai multe date și transparență.

(5) Furnizorii vor fi contestați financiar. Calitatea prin coordonare și medicina bazată pe dovezi, nu gatekeeping, este răspunsul. Cu alte cuvinte, o îngrijire mai bună va duce la o sănătate mai bună, ceea ce va duce la costuri mai mici. Această tranziție de la medicina contra cost va fi sfâșietoare – evidențiată de închiderile recente de cabinete și de tendința în creștere spre consolidare.

MODELE EMERGENȚE

Pe măsură ce transformarea radicală în îngrijirea sănătății are loc, mai multe modele par să prindă contur. Fiecare are punctele sale forte și punctele slabe și fiecare prezintă oportunități și riscuri, dar următoarele trei merită o analiză serioasă și reprezintă puncte diferite ale spectrului de risc:

— Modelul plăților grupate: calculează plățile istorice totale pentru diferitele componente ale unui pachet și apoi reduce sau cel puțin menține constantă acea sumă, punând responsabilitatea pentru controlul costurilor și calității în mâinile furnizorilor colectivi.

— Modelul Organizației de îngrijire responsabilă (ACO): urmărește să lege rambursările furnizorilor de indicatori de calitate și reduceri ale costului total al îngrijirii pentru o populație de pacienți alocată.

— Model de capitalizare: trimite o plată anticipată fixă ​​per pacient de dolari premium către un furnizor în schimbul serviciilor medicale.

Să aruncăm o privire mai atentă la fiecare.

Plăți în pachet. Acestea sunt în mare măsură dovedite, dar istoricul lor în ceea ce privește conducerea unor volume semnificative a fost în general marginal. Succesul este vizibil mai clar în ceea ce privește controlul costurilor. Gândiți-vă la ele ca la o cale de mijloc între rambursarea taxei pentru serviciu și capitație. Cu toate acestea, plățile grupate oferă câteva avantaje importante:

(1) Furnizorii pot beneficia de economii de costuri de la orice plătitor inclus în program.

(2) Furnizorii pot obține volume sporite de la asigurări private și pacienți de numerar, care sunt atrași de claritatea costurilor și reduceri. Creșterea volumului Medicare este determinată de participarea medicului, precum și de dorințele pacientului.

(3) Medicii și spitalele pot dezvolta relații mai strânse în timp ce încearcă să colaboreze în acest nou mod.

(4) Silozurile sunt defalcate – s-a observat o colaborare îmbunătățită a furnizorilor printre specialitățile care trebuie să se reunească.

(5) O mai bună coordonare a îngrijirii va duce probabil la o calitate mai bună și la pacienți mai mulțumiți.

(6) Toți plătitorii vor beneficia de economii de caz contractate.

Factorii critici de succes pentru a face plățile în pachet să funcționeze, cu toate acestea, includ selecția adecvată a episoadelor, definiții amănunțite și atente a pachetului, analiza precisă a costurilor, partenerii dispuși și dedicați și infrastructura pentru gestionarea procesului.